Mijn naam is Rezan Kaya en ik loop stage bij Noisse Aquisitie. Voor mij zit de stage periode erop. Ik ben 23 april begonnen tot 29 juni. Dat betekend dat mijn stage periode er nu op zit. Ik heb erg veel geleerd bij Noisse Aquisite. Ik ben mee gegaan naar een Potentiële klant, waar ik heb kunnen zien hoe zo’n gesprek in zijn werk gaat en hoe de rol van een Accountmanager is. Ook ben ik naar een netwerk ontbijt gegaan (BNI). Waar ik heel erg veel geleerd heb vind ik zelf. Ik ben met andere oudere mensen in contact gekomen, heb met hun een praatje gehouden over allerlei zaken. Iedereen had een pitch van 1 minuut gehouden. Inclusief ik over Noisse Aquisitie wie wij zijn en wat wij doen dat vond ik dus erg leerzaam.

Ook toen ik ben begonnen met stage lopen heb ik een eigen bedrijf onder mij gekregen (HM Sportmassage). Ik was best wel veel bezig met hem. Ik ben eerst samen met Irina zelf op gesprek gegaan bij hem enkele keren en hebben we allerlei dingen besproken. Vervolgens ben ik zelfs langs gegaan bij een van zijn evenementen waarop hij aanwezig was en aan het masseren was. Daar heb ik even een praatje gehouden met Hans. Ook heb ik gekeken wat hij nou precies doet en heb ik wat foto’s gemaakt voor social media.

Ik vond Irina Ommen een hele goede stage begeleider. Ik kon altijd bij haar terecht voor vragen. Hielp mij altijd als ik hulp nodig had. Ook had ik aangegeven voor ik begon met stage lopen dat ik wat wilde leren van mijn stage periode. Dat is mij zeker weten gelukt. Ik heb van allerlei activiteiten die ik hierboven heb genoemd allemaal dingen uit geleerd en meegekregen en dat is ook waarvoor je het doet denk ik.

Ben jij ook een scholier en moet jij na de zomer stage lopen in de richting van Junior accountmanager? Dan is Noisse Aquisite echt iets voor jou. Ik zou zeggen: sla je slag voor dat iemand anders hem slaat.

Groetjes,

Rezan


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *