Weleens gedacht dat je misschien toch wel iets zou moeten doen met social media? Of ben jij ook één van die ondernemers die denkt dat jouw klanten geen gebruik maken van Facebook of Instagram? Niet zo lang geleden dachten bedrijven exact hetzelfde over het hebben van een website. En je ziet het, het maken van websites is een booming business, want iedereen wilt een goede website

Besef ook: De kinderen van nu zijn de klanten van de toekomst en ze worden eerder groot dan jij denkt. Zorg daarom dat je nu al hun taal leert spreken, want als je een inhaalslag moet maken, dan ben je te laat.

Social media is niet meer weg te denken uit een moderne onderneming. De waarde wordt nog te vaak onderschat. Maar welk kanaal moet je nu precies gebruiken? Facebook? Of misschien toch Instagram. Heb je al weleens gehoord van Pinterest? En wat weet je van SnapChat? Met 1x in de maand iets posten kom je er ook niet. Voor je het weet zie je dat je ingehaald wordt door jouw concurrent. Moet je nu dan nu ook nog een training gaan volgen over het opzetten en bijhouden van een geschikt social media kanaal? Nee!

Met Noisse Acquisitie krijg je een social media expert die je zelf niet bent of wilt zijn. Daarnaast helpen wij jouw onderneming met marketing acties. Wat is waardevol op welk moment voor jouw doelgroep. En hoe blijf je in contact met jouw klanten. Laat ons weten wie jij bent, en wij vertalen het naar jouw social media kanaal en jouw klanten. Wij zorgen ervoor dat je altijd iets te vertellen hebt, dat je altijd zichtbaar bent zodat je op het netvlies blijft en de mensen aan jouw denken wanneer ze jouw dienst nodig hebben. Zorg dat jij je niet verslaapt! Make some Noisse.

Wil jij jouw relaties nog beter van dienst zijn, maar kun je weg nog niet zo goed vinden in social media? Heb je nog geen plan, of gewoon geen tijd? Dan ben ik op zoek naar jou! Meld je hier aan