Make some Noisse in your business

 

Is verkoop niet de reden waarom je met jouw eigen organisatie bent gestart?

Die van ons wel!

Als je een onderneming begint doe je dat veelal vanuit je passie. Iets wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Iets waar je een ander mee kunt helpen of verblijden. Soms blijft daar na een tijdje niet zo veel meer van over omdat het een gevecht wordt om de juiste mensen te vinden die je kunt helpen met jouw dienst of product.

Maar in sommige organisaties loopt het erg goed en heeft de onderneming geen tijd of expertise om zich bezig te houden met relatiebeheer of het verzinnen van nieuwe marketingacties.

Het kan ook zijn dat er tijdelijk behoefte is naar een salesexpert voor het uitvoeren van acquisitie of een vertegenwoordiger op (internationale) beurzen.

Of misschien ben je gewoon op zoek naar een goede manier om zelf je verkoopactiviteiten een onderdeel te maken van jouw organisatie en wil je graag een Commercial Break.

Geldt een van bovenstaande voorbeelden voor jouw organisatie?

Neem dan contact met ons op. Wat de reden ook is, wij van Noisse Acquisitie staan graag voor je klaar om jouw salesactiviteiten te coördineren, wat dat is wat wij leuk vinden.

Wil je weten welke organisaties jouw al voor zijn gegaan en gebruik maken van onze diensten?

Klik op onze partnerpagina. Wie weet staat jouw bedrijf hier binnenkort ook tussen.

Wij maken ook gebruik van Social Media en zijn te vinden op LinkedIn, Facebook en Instagram