Als je iets met passie doet is het zo gedaan! Ik heb net een tekst voor een nieuwe website gemaakt, helemaal uit mijn hart. Gewoon, heel ouderwets, met een vulpen in een schrift. Nu nog een mooi lettertype kiezen, passende kleuren, afbeeldingen, lay-out en ik ben helemaal klaar voor de start.

De start waarvan? Een hele nieuwe fase. Ideeën waarmee ik ondernemers wil inspireren, een oplossing voor een probleem waar veel ondernemers mee worstelen.

Is het iets nieuws? Nee, totaal niet en ik ben zeker ook niet de enige. Dus niks unieks, maar ik weet dat ik het op mijn manier wel heel leuk kan maken.

Iemand zei ooit tegen mij: “…Succes zou het mooiste zijn, maar het belangrijkste is dat het leuk is om te doen. Als het mislukt heb je in ieder geval een leuke tijd gehad…”. En dat ga ik nu doen; een mooie tijd ervan maken.

Grtzzz Irina

Irina1

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *