Mijn naam is Tevin Hok-A-Hin, op dit moment zit ik in mijn laatste stage week ik bij Noisse Acquisitie. Voor school heb ik hier een periode van 10 weken meegedraaid waarin in veel heb geleerd, gezien en meegekregen. Noisse is een bedrijf die adviseert op het gebied van marketing en zelf ook het benodigde uitvoert. Ook doen wij aan relatiebeheer en maken wij acquisities. Zelf ben ik bezig geweest met de content en posts voor bedrijven hun social-media account. Dat is omdat er tegenwoordig veel meer te halen valt uit promoten en naamsbekendheid vergoten op het gebied van social media waarbij wij dat voor bedrijven overnamen.

 

Tijdens de stage zijn wij ook een paar keer weggeweest. Zo ben ik meegegaan naar een bedrijfspresentatie. Hier heeft Irina Ommen wat verteld over het bedrijf zelf en ook tips meegegeven aan andere over het starten van een eigen onderneming. Ook ben ik meegegaan naar BNI, dat is een netwerkbijeenkomst waarbij iedereen een presentatie geeft over wat diegene doet en wat diegene wilt behalen en met wie die in contact zou willen komen. De mensen die luisteren kunnen dan zelf gaan kijken naar wie zij en kunnen jou dan in contact brengen met de persoon waarnaar jij opzoek bent. Ook heb ik een aantal blogs geschreven die op de website van Noisse staan en op websites van andere bedrijven.

 

Zelf heb ik stagegelopen samen met iemand die ik van de opleiding al ken en hebben wij aan bepaalde projecten ook samen gewerkt. In het geval van de deskresearch die wij hebben gemaakt hebben wij samen gewerkt en de fieldresearch hebben wij ook samen uitgevoerd. En met Irina als begeleider moest ook dat wel goed komen.

 

Tijdens mijn stageperiode heb ik veel geleerd en goeie adviezen meegekregen over hoe ik bepaalde dingen het beste aan kan pakken op mijn eigen manier, zo ben ik er niet alleen zakelijk maar ook persoonlijk op vooruit gekomen. Ik waardeer dan ook alles wat zij voor mij heeft betekend in de afgelopen periode en ik raad andere studenten deze stageplek dan ook echt aan. Ik heb nu een beter beeld over hoe het dagelijkse leven er voor mij uit gaat zien mocht ik wat gaan doen in de richting van de opleiding die ik nu doe. Daarom wil ik haar nogmaals bedanken voor alle tijd en energie die zijn in ons heeft gestoken en wens ik haar en het bedrijf nog een mooie toekomst.

 

Tevin Hok-A-Hin


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *