Op Dinsdag 29 mei ben ik samen met Irina Ommen naar business network international (BNI) geweest. De bedoeling van BNI is om nieuwe klanten te vinden. Ook kunnen de mensen die lid zijn van BNI mensen kennen die eventueel interesse hebben in uw bedrijf en u daarmee in contact brengen. Elk lid van BNI mag gasten meenemen en dus was ik deze keer de gast. We werden daar tussen 06:30 en 06:45 verwacht. Na het voorstellen mochten we ontbijten. Ik zelf heb niet gegeten aangezien het ramadan is. Bedoeling van BNI is om jezelf als bedrijf zijnde in 1 minuut voor te stellen en af te sluiten met een specifieke zoekvraag naar een bedrijf/persoon. Zelf heb ik ook voor Noisse gepitcht. Het ging naar mijn mening erg goed. Kreeg na afloop veel complimentjes van de mensen die daar lid zijn. Dat voelde erg goed en vertrouwd aan. Ik vond het zelf een erg leerzaam moment. Nu weet ik hoe een zakelijk netwerk gesprek gaat en verloopt. Na afloop heb ik ook mijn visite kaartjes aan iedereen uitgedeeld. Ik zou wel eventueel nog een keer naar BNI willen aangezien ik het erg gezellig en interessant vond.

Ik raad iedereen met een eigen bedrijf aan om zich aan te sluiten bij een BNI waar je lekker gezellig kan ontbijten en kan netwerken. Uiteindelijk haal je er 99% winst uit.

 

Groetjes,

Rezan


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *